online, face to face, coaching, keuze maken loopbaan, loopbaantraject, mijn aanpak, keuze, hulpvraag, contact, coaching

MIJN AANPAK

ONLINE- OF FACE TO FACE COACHING 

De juiste keuzes help ik je te maken middels online- of face to face coaching. Keuzes die betrekking kunnen hebben op bijvoorbeeld je studie, loopbaan, communicatie met collega's, een meer ontspannen, succesvoller of betekenisvoller leven.

Wil je weten of ik bij je pas neem dan contact met me op. We hebben een vrijblijvend gesprek waar we de tijd voor nemen, waarin we sparren over de hulpvraag die je hebt en welke coach aanpak daar het beste bij past. Dit gesprek kan plaatsvinden op de manier die jij prefereert, tijdens een wandeling, in een openbare gelegenheid met een kop koffie, via de webcam etc.
Na dit gesprek weten we of we een 'klik' hebben en of we overgaan tot coaching. 

BESPAREN OP DE INVESTERING
VOORDELEN


Belastingaftrek particulieren

Als coaching/loopbaanbegeleiding wordt ingezet als leertraject voor jouw huidige of toekomstige beroep, dan zijn de kosten boven een bedrag van € 250 volledig aftrekbaar. Voor de exacte voorwaarden zie: www.belastingdienst.nl


PGB

Als je PGB ontvangt, is het mogelijk dat coaching hieruit bekostigd kan worden onder de noemer “activerende begeleiding”. Vraag hiernaar bij het zorgloket van jouw gemeente.

UWV

Ben je op dit moment werkeloos en ontvang je een uitkering? Informeer dan bij de uitkeringsinstantie (UWV) naar de beschikbare financiële middelen ten behoeve van jouw herstel en re-integratietraject. Via een individuele re-integratie overeenkomst reserveert het UWV een budget om de coaching geheel of gedeeltelijk te betalen.