Uit mijn hele waslijst aan interesses heeft Patrick er het juiste uit weten te halen. Door zijn enorme kennis op dit vakgebied wist hij precies de juiste vragen te stellen en kwam er een voor mij verassende uitkomst uit. Hier kan ik mee verder! Bedankt!

Alice Heijmans - Reumkens


Mijn coaching traject met Patrick heb ik als zeer waardevol ervaren. Vanaf het eerste gesprek was en een klik, kwamen er nuttige vragen op tafel en heeft hij mij op een uiterst betrokken wijze verder geholpen in mijn zoektocht naar een nieuwe baan. Met zijn warme persoonlijkheid en zijn karakteristieke manier van werken weet hij mensen daadwerkelijk te raken. Vaak heb je als mens je eigen kracht, invloed en positie niet eens meer door. 
Patrick is als geen ander in staat je te doorgronden, je aan te spreken op sterktes en zwaktes, maar je bovenal te laten denken en voelen vanuit eigen kracht.  

 Een oud-collega vroeg of ik op mijn leeftijd (50) nog coaching nodig had. Het antwoord is duidelijk: je bent nooit te oud om verder door te ontwikkelen.

En als je die stap zet, doe het dan goed. In mijn geval: coaching door Patrick van Well. Ik kan het aanbevelen!

Erik Janssen, Zakelijk directeur Museumplein Limburg 

Ik heb Patrick geraadpleegd voor een loopbaanadvies en inzicht te krijgen op de mogelijkheden van de actuele arbeidsmarkt.  

Zijn pragmatische aanpak was verhelderend en doelgericht. Hierdoor kreeg ik weer een duidelijk beeld van mij zelf en waar mijn mogelijke kansen liggen om weer succesvol terug te keren op de arbeidsmarkt die door Covid-19 in mijn branche (Horeca) behoorlijk op slot gegaan is. Door kundige coaching en tools krijg je een heel duidelijk beeld waardoor je zelfverzekerder en gerichter in je sollicitatieproces komt.

Kortom: Inzicht op het vooruitzicht door overdracht van kennis, kunde, zelf-analyse, motivatie met tips en tricks. 

Marc Hochstenbach

Patrick is een fijne coach die je vooral zelf aan het denken zet door de juiste vragen te stellen. Ik heb hierdoor meer inzicht gekregen in waar ik energie van krijg en wat ik dus echt leuk vind om te doen. Als dan ook nog blijkt dat ik dit kwijt kan in mijn huidige baan is dat mooi meegenomen. Tevens ook wat nieuwe interesses ontdekt en daarvoor ben ik inmiddels met de opleidingen gestart.
 
Annitta Reumkens


Ik ben door Patrick erg goed geholpen in het verbeteren van communicatie op de werkvloer en het verkennen van mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Door hem heb ik nu inzichtelijk welke kant ik op wil en weet ik welke stappen ik moet nemen om daar te komen. Patrick is een hele fijne en betrokken coach die goed luistert en vooral ook praktische tips geeft die je direct kan toepassen en waarmee je echt vooruit komt.

Fion Sanders

Door de juiste vragen te stellen heb je mij aan het werk gezet om meer inzicht te krijgen in hetgeen ik me verder wil ontwikkelen en me wil specialiseren. Je rustige en betrouwbare aanpak gecombineerd met je kennis en ervaring geven inspiratie en zorgen voor een open gesprek om tot de kern te komen van mijn drijfveren.

Ellen Kreuger