PATRICK EN FLXiBL

Ik ben direct na mijn studie naar Saudi Arabia vertrokken om daar te gaan werken in de automobiel industrie. Vanuit het Midden-Oosten ben ik overgestapt naar Amsterdam waar ik logistieke functies heb bekleed bij internationals Ballast Nedam, Medistad Holland en Getronics Service waarna ik verhuisd ben naar het zuiden van het land om daar te gaan werken bij de wereldleider in pacemakers Medtronic, eerst in de logistiek en vervolgens als Manager Customer Service Benelux/Nordic.

Begin 2007 heb ik het roer omgegooid en ben ik voor mijzelf begonnen. Sindsdien ondersteun ik mensen, bedrijven en organisaties als NLP coach en trainer. Dit doe ik met FLXiBL gericht op individuele coaching en mijn andere bedrijf QCC gericht op teamcoaching (www.qccinfo.com).

Menselijk gedrag begrijpen en vertalen, culturen binnen bedrijven doorgronden, iets ogenschijnlijks complex terugbrengen naar iets simpels, mensen helpen flexibeler te worden, daar word ik blij van, dat geeft mij energie!

Mijn motto: DOE WAT JE DENKT!   

FLXiBL is er dan ook om je te helpen te doen wat je graag wilt doen, te doen waar je goed in bent, flexibeler te worden in denken en doen. Kortom je talent voor het leven verder te ontwikkelen.
 
Ben je nieuwsgierig? Bel, mail app.